Ontdek de nieuwste STIHL iMOW® robotmaaiers



DE NIEUWE GENERATIE STIHL iMOW® & iMOW® EVO ROBOTMAAIERS

Snel, intelligent en volledig geautomatiseerd: de nieuwste robotmaaiers van STIHL tillen gazononderhoud naar een geheel nieuw niveau, recht bij jou thuis.

Met de volgende generatie iMOW® robotmaaiers brengt STIHL gazonverzorging naar een hoger plan! Deze robotmaaiers zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een perfecte grasmat en korte maaitijden. Het gebruiksgemak is ook uitzonderlijk: geavanceerde technologie en intuïtieve bediening – direct op de machine of via de gloednieuwe MY iMOW® app. Dankzij de krachtige lithium-ion batterij en slim rij- en laadgedrag bieden ze je meer tijd om te genieten van een perfect onderhouden gazon.

STIHL iMOW® robotmaaiers maaien je gazon volledig automatisch, kunnen hellingen tot 40% aan (45% voor de EVO-modellen) en laden zichzelf zelfstandig op. Met de elektrische maaihoogteverstelling en het nieuwe maaisysteem is een nauwkeurig maairesultaat altijd gegarandeerd.

Waarom zou je investeren in een iMOW® robotmaaier? Hier zijn de belangrijkste voordelen van het STIHL iMOW® systeem:
• Intelligent en buitengewoon efficiënt
• Perfect maairesultaat dankzij het nieuwe maaisysteem
• Elektrische maaihoogteverstelling
• Maximale hellingcapaciteit
• Krachtige accu
• Slimme bediening via de MY iMOW® app
• Gebruiksgemak
• Ingebouwde regensensor
• Stille werking
• Modern design met LED-indicatoren

De STIHL robotmaaiers zijn intelligent en gemakkelijk te bedienen via de MY iMOW® app en Smart Home-systemen.

Met de MY iMOW® app wordt je robotmaaier nog slimmer. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS, waardoor je je machine eenvoudig overal kunt bedienen, realtime maai-informatie kunt raadplegen en nog veel meer. Je kunt de MY iMOW® robotmaaier-app downloaden via de App Store en Google Play, of direct online starten op: myimow.stihl.com.

De iMOW® en iMOW® EVO modellen kunnen worden gekoppeld aan Smart Home-apparaten, zoals Amazon’s Alexa, zodat je ze eenvoudig met spraakopdrachten kunt aansturen.

De nieuwe generatie iMOW® biedt connectiviteit via wifi en Bluetooth®, en bij de iMOW® EVO serie wordt dit aangevuld met een extra mobiele verbinding.

Wilt u graag meer weten over de STIHL iMOW® robotmaaiers? Bekijk ze dan op onze webshop, of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen in onze showroom om de machine zelf te ervaren!

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de STIHL iMOW® robotmaaiers.
→ 0522-291377
→ info@knolltuinmachines.nl

Visit Sources Channel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »