Bosch Indego Robotgrasmaaiers – ReviewNooit meer handmatig je gras maaien met de Bosch Ingedo robotmaaiers! Dylan vertelt je hoe met deze slimme grasmaaiers ook in de tuin zo min mogelijk werkzaamheden hoeft uit te voeren.

Bekijk de Bosch Indego robotmaaiers:

In deze video:
0:00 Intro
0:26 Intro Indego robotmaaiers
0:44 App en bediening
1:31 Smartfuncties
3:50 Grasmaai functies
5:50 Beveiliging
6:17 Installatie
6:42 Outro

Bekijk ook Coolblue’s andere kanalen:

Bekijk alle producten via onze Coolblue App:

#Coolblue #BoschIndego #Allesvooreenglimlach

Visit Sources Channel

12 thoughts on “Bosch Indego Robotgrasmaaiers – Review”

  1. Ik heb onlangs deze robotmaaier gekocht, ik ben niet tevreden. Na de 2de oplading begint deze robot opnieuw maar vergeet blijkbaar de plaats waar hij gestopt was en dat scheelt echt wel meer dan een meter. Anderzijds vergeet hij heel wat stukken gazon. Ik heb de gebruiksaanwijzing goed uitgevoerd, alles fouten gebeuren ver van de draad maw deze robot doet niet echt goed zijn werk !!

  2. Hoe lang duurt het voordat het volledige gazon gemaaid is? Ik heb de indruk dat de fabrikanten hierover in alle talen zwijgen. Stel dat de maaier 30m2 per batterijlading doet op een uur, en dan een uur moet opladen. Dwz dat 600m2 tegen 8 uur per dag 5 dagen duurt! (Dit zijn cijfers van andere merken, op de website van Bosch vind ik hierover niks terug.)

  3. Hey Coolblue, ik apprecieer jullie reviews normaal erg, maar dit lijkt me meer een reclame dan review. Wat zijn de onderscheidende factoren? Hoe is hij geprijsd? Graag meer van dat dan enkel specs, thanks!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »