Gräsklippare Klippo Excellent G7 – Förgasare, regulatorfjäder och regulatorlänkEn Klippo G7 Excellent med till synes enkel fix visar sig ge lite huvudbry på vad som kan vara fel. Vi går igenom:

Gnista och kompression
Förgasare
Tips och bra att “veta” kring sidventilsmotor
Regulatorfjäder
Regulatorlänk

** Samarbeten **

Reservdelaronline AB
www.reservdelaronline.se

Visit Sources Channel

27 thoughts on “Gräsklippare Klippo Excellent G7 – Förgasare, regulatorfjäder och regulatorlänk”

  1. Hej! Instämmer i allas hyllningar av dina videos, grymma! Håller på att renovera en G7 med drift och samma motor. Hittar inte fjäder och länk hos reservdelaronline med de nummer du anger? Vet du om det finns något renoveringskit till dessa förgasare?

  2. Hej igen Anders.

    Vad skall man säga, annat än ett stort tack för hjälpen jag fick angående driften på min Klippo.
    Helt klart bättre support än återförsäljaren av maskinen, än en gång ”kanonsida på tuben”. Delad glädje är dubbel glädje😁

  3. Hej Anders. Jag har en Husqvarna rancher50 som jag tror du skulle och jag skulle vilja se en rejäl service på. Sågen går och fungerar idag men jag vill att den gör det i framtiden med.

  4. Häftigt med plåtskruv i däcken! Bra o enkel genomgång av hur man kan kolla status på gamla maskiner. Ska titta på en gammal lövblås snart och kommer följa din procedur, den är bra. Misstänker starkt att den kommer gå igång på brake clean.

  5. När jag påbörjade min trädgårdsfirma år 2001 hade jag just en sådan här maskin (klippo comet, eller G7) från 1984. Den var gammal redan då men jag körde i 5-6 månader i ca. 20-30 timmar i veckan ända fram till år 2009-10 då den slutligen gav upp. Annat än dagens maskiner som jag ofta köpt nya och hållit max 2-3 år! Kvalitets-tänket hos många tillverkare av trädgårdsmaskiner har tyvärr försvunnit med åren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »