6 thoughts on “Hitta avbrott och laga begränsningskabel robotgräsklippare #automower #reparation #robot”

 1. Ursäkta språket men jävlar vad smart med både radion och att byta guide till tex al, det gör nu att jag kan köra halva gräsmattan medans jag felsöker 👌jag skulle ha tittat på denna video innan jag köpte en mastech. Radion funkar ju bättre

 2. Hej @Skogs-Pecka – tack för videon
  Jag har en 450x och har nära maxat den för att få en del (gissningsvis cirka 6000kvm) av vår cirka 2 hektar gräsmatta som går genom olika parkområden att bli automower-klippt.
  Nu har vi "slingfel" som det står i meddelanden, men laddstationen visar inget blinkande sken eller dylikt.
  Jag har ju sett din video, men även några andra som visar MW/AM-radio-letandet (vilket är kanon) och jag tycker din video är en av de bästa. Men, ett par frågor.
  Jag förstår inte helt varför man behöver gå utmed kabeln? Kan man inte stötvis gå till kabeln för att kolla signal, istället för att gå och böja sig hela vägen, eller är risken att man plockar upp signal som kommer från andra hållet då? Jag tänker – om man har ett brott så bör det ju inte vara signal som kommer från andra hållet bara man kopplat ur begränsningskabel-anslutningen för den "utgången" i laddstationen?
  Nu när jag går runt, så har jag emellanåt platser då signalen i princip helt försvinner, men så går jag 10 meter längre fram, då har jag signal igen – tankar om det?
  När man kommer fram till platser där något är inringat, vi tar ett exempel bara – en rhododendronbuske, då upplever jag att signalen fram till platsen där kabeln går ihop för att ta sig iväg dit kabeln sen går åt ena hållet runt busken, är stark, men är svagare sen efter den busken – tankar om det?
  Jag har gått runt-och-runt och plockar upp signal, ibland svag, ibland stark, men ännu inte hittat brottet…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »