Kertech’22 – online kerti kisgépek magazin – HONDA Miimo 310A világhírű japán márkáról legtöbbünknek a kiváló minőségű autók és motorkerékpárok jutnak eszébe, de eláruljuk, hogy a Honda az egyéb – motoros hajtású – gépek gyártásában is a legnagyobbak közé tartozik a világon. A Honda kerti gépeit kivétel nélkül korszerű erőforrás hajtja. Ezen belül is nem kevesebb, mint a csúcsminőség lett a cél, így ma már elmondható, hogy a világ első számú motorgyártója talán a legkiválóbb motoros kerti szerszámgépeket kínálja.

Elérkezett az idő az okosabb munkavégzéséhez a kertápolás és a tereprendezés területén.
Az EGO Power+ termékcsalád elhozza nekünk a benzines gépek erejét – benzin használata nélkül.
A forradalmi Íves Lithium 56v-os akkumulátor technológia biztosítja a hordozható akkumulátorok legnagyobb energiakapacitását az kerti gépek piacán. Ez azt jelenti, hogy minden munkát elvégezhet kevesebb zajterheléssel, füst és lárma nélkül.

“Kertech”

Szórakoztató kerti magazin

A műsor egyfajta hibrid képződménye a talk show, tv shop, és reklámfilm műfajoknak. Úgy kell elképzelni, mintha a “Balázs show”, és a “Teleshop” összekeveredett volna.

A HONDA kisgépek a világ minden táján a profi minőséget képviselik, legyen szó akár kerti-, akár ipari gépekről. Éljen akár Európában, akár Amerikában, biztos lehet benne, hogy a világon mindenhol a megszokott HONDA minőséggel fog találkozni!

Műsorvezetők: Tóth Gábor, Orbán Gergely

Így kell kerti gépekhez reklámot, promo-t csinálni!

A reklámokat és kampányt készítette:

Ha neked is olyan online tartalomra van szükséged, ami feltűnő és eredményes, keress minket bizalommal!

Visit Sources Channel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »