Luchtfilter van papier vervangen – STIHL Service KitsIn deze video tonen we je stap voor stap hoe je de luchtfilter van papier van een STIHL benzinemachine vervangt met een STIHL Service Kit.

Om de levensduur van je STIHL benzinemachine te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kits. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je machine altijd betrouwbaar en optimaal werkt.

De lange levensduur van de STIHL luchtfilter garandeert een lange levensduur van je machine. Bovendien zijn de STIHL luchtfilters door hun gecoate oppervlak spatwaterdicht. Schone filters verhogen de motorprestaties, verlagen het brandstofverbruik en maken het gemakkelijker om de machine te starten. De motor van je machine is zo perfect beschermd tegen het binnendringen van schurend stof. De prestaties blijven behouden, het brandstofverbruik is laag en je kan je machine met het gebruikelijke gemak starten.

Voor het vervangen van de luchtfilter gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL machine wordt meegeleverd. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

Meer informatie over de STIHL Service Kits kan je terugvinden op en

Op zoek naar meer videohandleidingen over de STIHL Service Kits? Je kan deze hier terugvinden:

Raadpleeg voor meer videohandleidingen

Sinds het allereerste begin past STIHL revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën toe. Al meer dan 90 jaar staat STIHL synoniem voor spitstechnologie. Vandaag is het merk dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening in de hele wereld bekend.

Volg ons op Facebook via voor België en voor Nederland of volg STIHL Benelux op Instagram op

Visit Sources Channel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »