Miért lesz szebb és egészségesebb a gyep, ha robotfűnyírót használsz? | kert TVEgy robotfűnyíró nem csak leveszi a vállunkról a folyamatos fűnyírás gondját, de tud valami olyat is, amit mi emberek aligha. Ezért lesznek az ilyen robotkák által karbantartott gyep sűrű és egészséges.

#robotfűnyíró #robomow #hirdetés

Aktuális és akciós termékek a boltunkban: shop.kert.tv
Kövess az Instagramon is: kertTV_insta
Légy a Facebook közösségünk tagja is: facebook.com/otthonakertbentv
Olvass hasznos cikkeket a honlapunkon: kert.tv

Visit Sources Channel

25 thoughts on “Miért lesz szebb és egészségesebb a gyep, ha robotfűnyírót használsz? | kert TV”

 1. Hát nem tudom. Én is kacérkodok a gondolattal, hogy robot fűnyíró vagy kistraktor. Önjáró sima sétálós fűnyíróm van most damilossal.
  Nagy terület, bonyolult alak, ágyások, fák.
  A robot fűnyíró szerintem nem eredményez szép gyepet.
  Kamionosként külföldön több helyen látok. Iparterület, cégek kertje. Olyan mint egy csúf birkalegelő. Tele rengeteg magas kóróval, fűszállal a lenyírt közt.
  Nem hiszem, hogy mindenhol alul tervezték a rendszert.
  Nyilván egy pár tíz négyzetméteres területen jó megoldás lehet. De ahhoz meg lehet drága.
  Sőt most nézem, ez brutál drága. Már több gyártó is van 300.000 Ft körül. Ez duplája és nem tud többet szerintem.
  Persze ez más téren is így van, a márkanevet kell megfizetni. Ha ez az.

 2. Köszi a videót, tetszett. Magam is használok egy roborfűnyírót, ez volt az ötödik szezon és elmondhatom, hogy igazán hasznos készülék. Az egyetlen észrevételem a videóval kapcsolatban, hogy a heti 60 óra az túl sok. Nálunk a kert egy kicsit nagyobb és zegzugosabb, mint ez, de heti 10-12 óra működéssel is teljesen jól karbantartja. Nyilvánvalóan a tavaszi hónapokban, amikor több a csapadék, akkor többet kell menjen a gép (napi 3 órát kb), de júliustól kezdve egyre kevesebbet (még locsolás mellett is).
  Keep up the good work 🙂

 3. sosem hozza vissza az árát, amikor 10 rongyé' lenyírják a füvem havonta kéccer…de fenszi meg minden, újgazdagoknak recommended….a főgencsi mellé jól mutat….amúgy meg van még mit tanulni…majd biztos a saomi is beáll a sorba….

 4. Nekem 3 eve van egy korabbi model es gyepszonyeg ala lett rakva a vezetek. Nagyon hasznos, aldom az eszem, hogy akkor beruhaztam ra. Csak akkor nyirok fuvet, ha van kedvem. Mindenkinek ajanlom. Mark, tudsz ajanlani egy szervizt, elvinnem atnezetni, mert eddig semmi baja sem volt. Koszonom elore is es szuperek a videok!

 5. Kár, hogy nem olyan okos, mint a porszívó, aminek be lehet állítani no-go zónákat és lézerrel tájékozódik. Ez a határoló vezeték kicsit körülményes egy kertben, ahol más is van a gyepen kívül.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »