Robotmaaier – Indego 2021Indego is een slimme en efficiënte robotmaaier, speciaal ontworpen om gazons tot wel 700 m2 te maaien. Dankzij de slimme LogiCut navigatie kan Indego moeiteloos in nette, gelijke lijnen maaien. Met een gezond en weelderig uitziend gazon. LogiCut is tot 59% sneller dan vergelijkbare navigaties*, hij bespaart elke beurt energie om de batterij te sparen. Deze video laat de stille, autonome Indego SmartMowing functie zien. Die werkt op de gebruikers persoonlijke instellingen, gazon informatie en lokale weerbericht om slecht weer te vermijden en alleen onder de beste omstandigheden te maaien.
BorderCut zorgt voor een nette afwerking, tot aan de rand van uw afgebakende gazon. Multi-Sensors helpt de Indego obstakels te vermijden en er omheen te maaien op de geplande route aan te houden. Dankzij de Bosch Smart Gardening App kun je Indego bedienen waar je maar wilt en met Google Assistant voice control is het nog gemakkelijker om Indego te gebruiken. Kijk voor meer informatie op: www.bosch-diy.com/indego
*Afhankelijk van het model. Gebaseerd op tests met de Bosch lawnmower simulation tool, met gebruik van EGMF prestatie standaard voor een 196 m² gazon.

Visit Sources Channel

1 thought on “Robotmaaier – Indego 2021”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »