3 thoughts on “Robotplæneklipper. Skal man vælge en robot med 3 eller 4 hjul? Hvorfor?”

  1. Jeg kan se at med 4 hjul dykker den ikke måsen i et mindre hul og dermed knivene ned i plænen. Den surfer ligesom ovenpå. Dette giver så lidt længere græs i hullerne

  2. Hej og tak for hjælpen med at vælge hvad robotplæneklipper jeg skulle købe. Dine videoer og argumenter har gjort det nemmere for mig at vælge.👍
    Jeg har et spørgsmål. Du snakkede om i en tidligere video at du ville komme mere ind på zoner den kan slå i. Jeg kan se at min kan køre i 3 zoner. Mit spørgsmål er så om at den skal køre efter Gardenas eget program for at køre i de zoner eller kan man selv vælge hvad zone den skal køre i? Eller skal det også være i en timeplan?
    Håber du kan hjælpe😊

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »