Te scapă de tuns iarba un robot? – CaseBune.ro



#robotdetunsgazon #ruris #gadgetreview
Robotul prezentat este:
Mai multe detalii despre proiect, aici:
Dă un like și urmărește-ne și pe:

Imagine și montaj: Laurențiu Dumitrescu [Greger] @laur3ntiud

Visit Sources Channel

30 thoughts on “Te scapă de tuns iarba un robot? – CaseBune.ro”

  1. Faptul că l-a băgat în iarba mare , normal că i-a făcut antireclama. A culcat iarba fara sa o taie. Robotul face toți banii dar trebuie folosit exact pentru ce a fost proiectat.

  2. Salutare! Am acest tip de robot (rxr 1500s) de 2 luni doar ca intampin o problema cu el. De 2 zile apare constant eroarea E2-lift sensor trigger. Conform specificatii, robotul ar fi ridicat sau ramas suspendat pe un obstacol. Nu este cazul la mine… Robotul practic se invarte in cerc cateva zeci de secunde si apoi se opreste cu aceasta eroare. L am ciratat cu peria, fara apa (cum scrie in instructiuni) dar comportamentul persista. S a mai confruntat cineva cu aceasta situatie? Am scris si producatorului in speranta ca voi primi un raspuns pertinent. De dus in service nu stiu cat as rezolva, avand in vedere ca el porneste.. Merge, dar nu se comporta corect. In service practic ar trebui sa l puna la treaba 10 20 de minute ca sa poata reproduce comportamentul. Multumesc!

  3. Parerea mea :
    Mi se par inutili robotii de tuns gazonul. Adica suntem 2021, si el se ghideaza dupa fir? Aspiratoarele fac harti, au zeci de senzori si costa de 10 ori mai putin, iar cei pentru tuns iarba nu pot lua curbe…
    Daca nu tunde tot, inseamna ca trebuie intervenit manual, deci alt aparat, deci nu merita aproape 1000 euro.
    Ca sa nu mai zic de faptul ca nu aduna iarba, deci….

  4. Dacă parvenim destul, poate la coada listei noastre de dorințe vom agăța și un robot de tuns iarbă. Până atunci, că tot avem recomandări să ne mai și mișcăm cu multă economie de energie, nu mai bine împingem de un tunzător manual pe cei 15 metri pătrați pe care ni-i permitem? Mulțumim, Ruris!

  5. Cred că aș înnebuni să mă uit la robotul ăla cât de greu tunde! Oare are.acelasi soft ca la roboții aspirator? Mai puțin firul bineînțeles? Cât o costa să-ti faci tu unul?

  6. Ce faci atunci când vrei să traversezi cu firul de ghidaj pe sub o alee cu dale? Faci un sanț în dale sau trebui sa așezi firul de ghidaj înainte să pui dalele și să vi apoi cu ele peste? Mai prinde robotul semnalul în varianta doi?

  7. Respect pentru si succes in ceea ce faceti!
    Sunt interesat (ca un simplu amator) de tot ceea ce inseamna captare si stocare de energie verde. Am constatat cu surprindere cu pe youtube-ul romanesc exista un dezinteres cvasi-total fata de acest subiect important.
    Exista – din cate stiti – vreun canal romanesc ce se ocupa de explicarea diferitelor mijloace de captare si stocare a energiei?

  8. Un videoclip despre cum am putea "proiecta" o casă printr-o aplicație sau un site, pentru a vedea cum ar arăta ideea noastră pusă în practică?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »