Tips på hur man rengör välanvänd robotgräsklippare.Min gamla robotgräsklippare gav upp så köpte en ny på marketplace som behöver lite kärlek.

Ditt stöd betyder mycket:
Tryck på knappen BLI MEDLEM bredvid prenumerera knappen och få de flesta schemalagda videos reklamfria och se dem före alla andra eller denna länk om du sitter på en mobil:
Handla ur webshoppen för att stödja kanalen på :
Alla pengar går till att utveckla kanalen.

Visit Sources Channel

45 thoughts on “Tips på hur man rengör välanvänd robotgräsklippare.”

 1. Som vanligt du gör ingen besviken. Garvade hela tiden.
  Ännu en gång" har alldrig gjort detta förut" varför inte prova en gång att läsa på lite innan du gör en video att se dina misstag är i och för sig lärorikt hur man inte skall göra men att göra rätt från början är ju inte fel!

 2. När man slipar knivarna måste man ha en mycket fin slipskiva dom är ju så tunna, köper sällan nya knivar, på min åkklippare kanske vart 5:e år, på roboten aldrig köpt knivar bara slipat har ju 5000 kvm att klippa flera tomter rengöring blir efter säsongen på 3 klippare, batterierna måste ser över varje år och oljebyten innan säsongen då håller motorerna i evighet, åkklippare 20 år går som en klocka, roboten bäst lämna in om man stressad och ovan mekare dom måste vårdas väl dom håller inte annars

 3. Hahaha ja ble förbannad på min Husqvarna 315 med och slängde iväg den för den stannade och slirade på ett ställe hela tiden….. Motorns kugghjul gick åt helvete så de var bara att beställa ny moror hehehe har man inte jobb så skaffar man sig.

 4. Bra köp! Gardena ägs av Husqvarna så det är i grunden samma klippare som Husqvarna Automower men med andra plastdetaljer. Så en betydligt bättre produkt än Stiga som inte ägs av Husqvarna.

 5. Goddag!
  För att dela en gardena klippare lättast: ta väck den ljusgråa sargen uppe på, sitter med klips. Under den har du 4 hål där du för ner 4 "gafflar", finns folk som 3d printar dom. Vips så har du lossat allt 😀

 6. Fimpa Hjorten snälla,Du producerar så kvalitativa videor så vi behöver inte höra hans påpekanden i bakgrunden hela tiden,det gäller alla som du lagt ut och som jag sett. Så visst låt honom filma men säg åt honom att vara TYST!!!!
  Det är dig o dina kommentarer om saker o ting vi vill höra. Du är mek kung STEFAN..

 7. Ha ha! Så gör jag också! Blir så jävla förbannad när det inte fungerar och slänger det i backen, sen blir jag förbannad för att jag blev förbannad och slängde det i backen!

 8. När du sa Vad döper vi denna till? Min första tanke var: Eftersom du köpte den av en polis, så varför inte ta namnet på den härliga polisen i Nu blåser Vi Snuten, Alltstå Buford T Justice 😀

 9. Kul att 🐢 överlevde "simturen" 😆👍

  Btw, tror de är bra att köpa en sån med sladd ist för nån kina-pryl som är gps koordinat styrd.!!

  Ja jobbar natt och kör distribution, har tagit livet av 2st 🐢 genom åren som rymt hemifrån.. blir en lattjo design på dom när man råkar köra över dom 🐢💥🚙 med en personbil i utkanten av ett bostadsområde

  (där förväntar man sig inte en 🐢 på vägen.. 😬😆)

 10. Du sa att du hade köpt av en polis och att det var tryggt. Jag köpte en motorcyckel av en polis för några år sedan men det var inte en trygg affär. Han sa att det var ett nytt batteri i motorcyckeln men det var det inte. Så säg inte att det är så bra att köpa från en polis.

 11. Något bland det tråkigaste som finns – serva och reparera gräsklippare. Kör iofs med bensindriven åkgräsklippare och en dito "gåklippare" men det gör det absolut inte roligare.

 12. Var försiktig med vattnet, även om det står att den är vattentät så kan man spruta in det via packningen som inte är bra. Fukt i maskinen och kretskortet ryker direkt. Högtalaren är ett filter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »