9 thoughts on “UNBOXING – WORX Landroid L800 – WR148E”

 1. Hvor meget skrænt kan den klare hvis den skal køre op/ned at en sti for at komme til en stykke græs (udenfor).. Og kan den programmeres til at klippe de 2 zoner forskelligt? ca 20 graders hældning – hvad med rundt om nedgravet trambolin? finder den selv ud af det eller skal det afgrænses med kabel?

 2. Hejsa fra Nord!
  Vad tenker du omkring denne slitasje enkelte mener er forårsaget af drejingen (hjulene i hver sin retning) ?

  Vi har 1000-1200 kv.m. nu vi gerne vil have en robotklipper til, men Husqvarna er så vildt dyrt, og finder denne med ACS interessant grunnet frugttrær. Endnu fornøjd ?
  Hov. Kunne se at du var fra importeur/forhandler.

  Har du mer tanker om 2021 spec kontra pre-2021? Kigger da på L1500 eller en L2000 for at få klippingen på dagtid primært, og til vores areal – da kan det se ud til at ingen 2021 versjon er ude endnu.

 3. Jättebra Video. Har också en WR148E. Vet du om det finns däck att köpa för bättre grepp så man slipper att den slirar när gräsmatta är fuktig? Passar tex de offroad däck som du också recenserat eller är det på gång några nya hjul till modellen?

 4. Hej Chris – Hvordan kan det være at denne nye L800 har et mindre batteri(2Ah) end M700 fra 2020 som har et dobbelt så stort batteri(4 Ah)? Måske også en mindre/langsommere lader som du selv siger i videoen(at det er den lille lader). Det er bare ikke logisk når L800 på papiret kan klippe 100m2 mere plæne….

 5. Hej Chris,
  Fin video du har lavet. Jeg har selv købt L1000 2021. Jeg kan se din også har en blinkende pil i højre hjørne i displayet (return pil) når den kører. Det har min også – er det sådan det skal være eller er det en fejl?

 6. Er der 2 forhjul på den nye M500 som tåler vandspuling med haveslangen?
  Skal plæneklipperen hele tiden have Wifi-forbindelse? jeg har nemlig ikke signal helt ude i haven, men kun omkring basen

 7. Hei Chris, og takk for fin video som viser Landroid L800.
  Jeg vurderer å kjøpe en slik her i Oslo.
  Hvordan vil du rangere den opp mot konkurrentene i markedet?
  Er den driftsikker og konkurransedyktig sett i forhold til maskiner i samme prisklasse?
  Er støynivå, klippekvalitet og batterilevetid som du forventer?
  Vil du anbefale den?

  Hilsen Bjørn Eriksen / Oslo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »