Worx Landroid M500 WR141E kører fast – her er løsningen



Tips til at få din Landroid til at klippe uden at den kører fast konstant.
Jeg har arbejdet med min Landroid i 2 år og vil gerne dele mine tips.
Korrektion! Den viste stigning er ikke 8% men derimod 14 grader.

Alle græsplæner er forskellige, og har varierende udfordringer. Jeg forsøger med denne video at viderebringe de tips som har virkert for mig. Virker robotten out of the box hos dig, så glæd dig over det, men jeg er sikker på at mange har de samme udfordringer som mig, og dem vil jeg gerne hjælpe da de sikkert er tæt på at smide robotten ud. Man bliver altså træt af hver dag at komme hjem til en robot som hænger fast på en flisekant, et æble eller bare en mikroskopisk ujævnhed i græsplænen.

Bemærk at afmontering af knivbeskytter er på eget ansvar!
Det anbefales ikke hvis der er små børn som har adgang til haven. De små fingre kan finde vej ind under maskinen uden at den stopper automatisk ved løft.

Update af firmware
1. Brug følgende link til registrering af din Landroid :

2. Når du har registreret så har du adgang til tidligere versioner af firmwaren.

Visit Sources Channel

16 thoughts on “Worx Landroid M500 WR141E kører fast – her er løsningen”

 1. Jeg har lige fjernet min da den også kører fast flere steder rundt i haven, specielt når den skal hjem. Men nu synes jeg den larmer ret meget og når den skal køre "hjem" kører den en meter, holder pause, kører en meter osv…det har jeg ikke set før.

  kommer man tættere på jorden når man fjerne "skjoldet?

 2. Fantastisk tip!! Min nye Worx M700 lavede flere stop hver dag. Så fra at være et kæmpe hverdags problem, er den gået til at kunne alle stigninger osv uden stop. Da den nu er fri for den ekstra 650gram jernklods om benet, klarer den HELE min plæne på én opladning. Og jeg vil sige, at den gør det hele mindst 10% hurtigere og meget flottere .. Stor TAK herfra!!

 3. jeg har en som har kørt i snart 3 år uden de store problæemer kun i bestemte hjørner mm har den hgaft tendens til at grave og sætte sig fast men det har jeg lkøst ved at tilkøbe offroad hjul
  min plæne er meget grov og ujævn og klipper året rundt på 50 mm og med sikkerhedsbøjlenb på og den sidder aldrig fast på grund af bøjlen,men sætter jeg klippehøjde til 40 eller under så begynder den at gå imod og sætte sig fast

 4. Du har for lav klippehøjde, man kan høre st kniven går i jorden, sikkert også grunden til at bøjlen gik på før…
  Hvis plænen er plan og klippehøjden ikke er for lav, så er der ingen problemer med sikkerhedspladen.

 5. Jeg syntes det er vigtigt at, folk lige tænker over den risiko, de udsætter deres (internet / wifi) netværk for, ved ikke at opdatere deres robot plæneklipper. Nogle af opdateringerne handler om at lukke sikkerhedshuller i plæneklipperens software og ikke om hvordan den køre.

 6. Bøjlen sidder der af en grund, sikkerhed. I stedet for at tage den helt af, så lig nogle små skiver ind ved de bagerste skruer som holder bøjlen, så bøjlen får en lille vinkel, det hjælper på problemet, uden at gå ned på sikkerheden.

 7. Fint tip pillede min f sidste år.men du mangler måske bare lige at fortælle at det lov messigt ikke er lovligt at man kan få fingrene i maskinen fra kanten af, netop derfor den sidder der, for at beskytte børn og tumper. Bare lige så folk er klar over at det kan have konsekvenser hvis et barn tager fat i kanten og får fingrene i kniven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »