En liten uppdatering på Knut, nya robotklipparen Husqvarna Automower 430xVi är igång. Jag och den nya klipparen hemma på tomten. En kort uppdatering bara.

Prenumerera på kanalen och häng med på resan 🙂 Klicka också på den ringande “bjällran” så får du notiser när en ny video läggs ut.

Har du några idéer till kanalens innehåll eller vill du ställa några frågor så skicka mig dem gärna på nedanstående e-postadress.

Vill du stötta kanalen genom ett medlemskap så klickar du in via den här länken eller via medlemsknappen “Bli medlem” på kanalens huvudsida.

Tack för din support!
Peter Björklund
—————————————————————
Kontaktinformation
E-post: garaget@bjorklundsgarage.se

Sociala medier
Instagram: @bjorklundsgarage
Facebook: Björklunds Garage
Youtube: YouTube.com/c/bjorklundsgarage

#husqvarna
#430x
#robotklippare
#karlstad

Visit Sources Channel

13 thoughts on “En liten uppdatering på Knut, nya robotklipparen Husqvarna Automower 430x”

  1. Jag ville bara säga att jag verkligen uppskattar ditt innehåll på Youtube. Du skapar fantastiska videos som alltid får mig att le och inspireras. Tack för att du sprider glädje och gör min dag lite ljusare. Fortsätt med det grymma arbetet!

  2. Dom nya satelitt uppkopplade Robot gräsklipparna måste spara mycket jobb med tanke på kabeldragningen😅 kollade du något på dom? Förmodar att dom kostar en hel del🤑

  3. Riktigt nice! 😃

    När det gäller anslutningarna till laddstationen så kan man med fördel använda riktiga isolerade kabelskor istället, blir mycket bättre på sikt, de där "strömtjuvarna" har de väl bara för att inte alla har en presstång för kabelskor hemma.

    Ett tips är att ha ett hus till den också, det gör nog att livslängden ökar markant 👍

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »