Gardena Sileno 750 Robot Plæneklipper Maj 2022 (Virker i Homey) – Firmware upgradeSileno er kommet med ny firmware som skulle adressere et enkelt problem jeg har haft med denne maskine. ellers et rigtigt godt produkt, som virker stabilt !, og kører lydløst og klipper græs dagligt i vores forening. – bliver spændende at se om den nye software forbedrer maskinens evne til at komme igennem smalle passager, hvor den ellers havde tendens til at give op………..

Plæneklipper virker i Homey, Alexa, Homekit og med IFTTT hvis du tilkøber deres gateway.

Gardena Sileno er købt her hos Proshop:

Tallet efter Model navn eks 750, angiver hvor mange kvm den er lavet til at kunne klippe.

——————————————————————————————————————-

Alle mine videoer kan du finde i denne liste :

Kom med i fanklubben på facebook 🙂

::: DONATIONER :::

Har du lyst til at bakke op om kanalen, er donationer meget velkomne, så jeg kan vise flere ting på kanalen.

Du kan donere via Mobilepay! – Brug 9373LV som modtager (RepairGuyDK),
og send 5, 10, 20, 50, 10.000 ?? Kroner *G*, så er du med til at holde ”liv” i RepairguyDK Kanalen, og med til at jeg kan lave flere Giveaways 

INGEN!!, ABSOLUT! ingen penge fra donationer går til privatforbrug!, det er KUN! Til kanalens drift, Præmier og Hardware/Software….

Klik her for direkte donering via mobilepay på din telefon :

(Åbner Mobilepay på din telefon, og tilføjer mit boxnummer automatisk – du skal kun taste beløb.

Samarbejde / Produkt Reviews ??, kontakt mig på

repairguydk@gmail.com

Links til gode facebook grupper, hvor der tales om Google, ikea Trådfri, Philips Hue, og gadgets og problemstillinger generelt:

Del Dine Dimser

iKea Trådfri Danmark

Philips Hue erfaringer

Google Home Assistant

Amazon Alexa Danmark

Sonoff & Andet Smart

Dansk Home Assistent

Smarthome Køb/Salg

Philips Hue Køb/Salg

Sonos / Spørgsmål og Svar.

Visit Sources Channel

37 thoughts on “Gardena Sileno 750 Robot Plæneklipper Maj 2022 (Virker i Homey) – Firmware upgrade”

 1. Vildt i ligefrem har skåret rille i fliserne til tråd. Ser ikke pænt ud. Det havde været nemmere og hurtigere blot at pille de par fliser op og lægge tråden under. Har selv tråd under mine fliser.

 2. Shaun the sheep.
  Det ville jeg have vores til at hedde fordi på tysk hedder det en roboterMÄHER😊
  Men min kone valgte Kaj, opkaldt efter vores tidligere nabo som slog græs i tide og utide…….mest utide 🧐

 3. Hej Fille. Har den ikke et ekstra Guide kabel? Er ret sikker på den har. Den kunne du ligge ud i de snævre passage, så når den gir op, følger den den hjem. Sådan gør min ihvertfald.

 4. Tak for en fin video. 👍
  Vores egen robotklipper er blevet døbt “Buddy”
  Vi er rigtig glade for ham, men når han bliver for træt en gang, så håber jeg at få en lidt “smartere” model, der selv kan finde vej til de mindre områder bagerst i haven.

 5. Har selv en Gardena, dog en ældre model – Det er fantastisk at have nogle til at slå græsset 😉 – Desværre mangler jeg noget smarthome integration, men det må man vel selv bygge til på et senere tidspunkt.
  Min plæneklipper hedder Robert, min støvsuger hed Roberta (Hun er senere blevet opgraderet, og hedder nu Consuela)

 6. Kunne i ikke lægge snoren/ledningen under fliserne ? Det kan min worx m500 og den virker også med Homey og kan køre i små passager og kan opdateres fra appen…. (Min svigerfar plejer at slå græsset han hedder Børge så min hedder robørge)

 7. Der var nok nogen der havde for travlt med kæresten fremfor at få ryddet op i stue/køkken området inden videoen, siden det skulle gemmes 🤣🤣🤣🤣
  Den skal da hedde RoboChop

 8. Nu ved jeg ikke med jeres model, men til min model sileno 750, der har jeg et guidekabel tilknyttet. Der kan jeg indstille 3 forskellige zoner. Alle er konfigurere efter en bestemt afstand fra ladestation. Lang historie kort 🤣.
  En af de zoner er et smal stykke. Her bruger jeg indstillingen "CorridorCut". Har ikke haft problemer. Kan dog ikke huske om der er en minimumsbredde.

 9. … Og så skal du måske lige overveje at skifte pinkode på jeres ny-opgraderede fine plæneklipper, så der ikke er en svag sjæl, der får den tanke at spare de små 10 tkr. til en ny … 😉

 10. Så kom greenscreen'en frem, skal jeg da lige love for. Fille, har du set PowerPoint-præsentationer fra 90'erne med animationer, så billeder og tekst flyver ind fra alle sider til den store guldmedalje? Bare fordi man kan, betyder det ikke, at man skal 😉 Greenscreen er fint til f.eks. at placere dig i det, man taler om (som f.eks. TV-meteorologerne), og det kunne lige gå i det sidste klip. Men bortset fra det, så vil vi hellere se, at du er et rigtigt menneske med et hjem – (næsten) som os andre 😊

 11. Når jeg nu har set den video 😵‍💫…er jeg glad for jeg købet mig en Bosch indigo …det er sæt den til så klare den selv Update og har gps og har internet indbygget så den ved om der kommer regne osv…😎

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »