Off road hjul – Worx Landroid M500 – Sådan undgår du at køre fast med robotplæneklipperenWorx Landroid M500 hjul som hjælper dig med at undgå, at din robotplæneklipper sidder fast i huller, sving og gør den bedre til at køre op og ned af bakker.

Inden du køber de her off road hjul til din Worx Landroid M500, M300, M700 eller M1000 bør du overveje, hvorvidt det er hjulene, der er problemet. Ofte kan du komme rigtig langt ved at omlægge dit kabel, sådan at svingene bliver blødere eller mere “korrekt” lavet. Kæmper du med, at din robotplæneklipper ikke kan komme ordentlig op eller ned af bakker, kan disse hjul også være løsningen.

Jeg har haft mine nye Off road hjul påsat min Worx Landroid M500 i omkring 30 dage, og ikke en eneste gang har den siddet fast – heller ikke i perioden vi lige har haft, hvor det har regnet rigtig meget, og jorden har været meget fugtig (det var her jeg oplevede de fleste problemer opstod førhen).

#worxlandroidoffroadwheels #worxlandroidoffroadhjul #worxlandroidoffroadhjultilrobotplæneklipper #worxlandroidoffroad #worxlandroidhjul #worxoffroadhjul #bytahjulworx #bytahjulworxlandroid #worxhjul #landroidm500hjul #worxlandroid #worxlandroidm500 #worxm500

Visit Sources Channel

5 thoughts on “Off road hjul – Worx Landroid M500 – Sådan undgår du at køre fast med robotplæneklipperen”

  1. Er det ikke muligt at sætte et større forhjul på, så forenden bliver løftet en smule? Min plæne er ret ujævn, og med mange stigninger, og når den sidder fast er det altid fordi fronten graver i græsset.

  2. Tak for info Lønnebo. Min M500 har siddet fast i nogle hjørne, og da jeg skubbede den væk så bemærkede jeg, at hjulene var meget svære at dreje rundt? Jeg har desvære kommet til at tag fat i det ene hjul og drejede den hård rundt. Så blev den hjul pludselig meget løse. Nu har den svært ved at rotere rundt med den hjul(når den f.eks. skal dreje), og den har også svært ved at køre ligeud når der er for meget græs (så køre den lidt i zig-zag og cirkel beveægelse). Det er som om der er ikke rigtigt kontakt mellem den hjul og motor. Er der noget man kan gøre noget ved, eller har jeg kommet til at ødelægge noget tandhjul ind i?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »