3 thoughts on “Robotplæneklipper lader ikke – se hvordan du skaber kontakt til ladestationen”

 1. I mange andre sammenhænge (steroanlæg, motorvarmer etc.) har jeg haft stor succes med at smøre kontaktfladerne med lidt syrefri olie. Jeg får lettere ved at sætte kontakterne sammen og bedre lyd på stedro-anlæget.

  Kontaktspray affedter kontakterne, hvilket nok er fint i mange sammenhænge. Men min erfaring er altså, at kontakten bliver langt enklere at koble, og giver bedre forbindelse med en smule olie på anlægsfladerne. Desuden holder forbindelsen sig problemfri længe.

  Måske et forsøg værd?

 2. Hej. Har set en del af dine videoer – meget informativt, mange tak for det.
  Hvis jeg har forstået det rigtigt, så havde I en Robomow, så en Worx før jeres Gardena. Hvorfor skiftede I fra Worx til Gardena? De er ikke helt billige de maskiner, så hvad var bevæggrundene?

  Vi har en ældre Worx (uden kant-klip, uden wifi) som har virket fint (i de 3 måneder vi har haft den, vi overtog den ved huskøb), men batteri, front-sensor skal skiftes – reservedele er 1600-1800kr, så selvom jeg sagtens selv kunne lave det, har jeg besluttet at købe en ny robot-plæneklipper. Jeg synes guidetråd er smart, men umiddelbart har vi ikke savnet det da vi har en vi har en meget simpel lille kvadratisk græsplæne på 400kvm. Du nævner i en anden video at du ville fravælge kantklip.
  Mit dilemma:
  En Worx Landroid 500 koster ca 4600kr som har kantklip (uden guidetråd). En Gardena 500 koster ca 5800kr uden kantklip.
  Har I nogensinde haft brug for Gardena og Worx service / garanti – og hvis ja, hvordan var oplevelsen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »