Wat zijn de voordelen van de accu bosmaaier STIHL FSA 135?Ervaar de mogelijkheden van de accu bosmaaier FSA 135, BY STIHL.

Als je als gemeentewerker of professional actief bent in het tuin- en landschapsonderhoud en in geluidsgevoelige omgevingen moet werken, is de STIHL FSA 135 accu bosmaaier de juiste keuze. Met de ergonomische dubbele handgreep onderhoud je grote oppervlakken comfortabel en doeltreffend.

Dankzij de krachtige EC-motor en het brede assortiment aan compatibele STIHL snijgereedschappen is de FSA 135 accu bosmaaier ideaal voor het groenonderhoud en het maaien van gras en struikgewas. Met de ergonomische bedieningshandgreep regel je het toerental gemakkelijk traploos. En om zo efficiënt mogelijk te maaien heb je de mogelijkheid om drie snelheidsniveaus in te stellen om energiebesparend te werken. Het snelheidsniveau wordt aangegeven met een led.

Een zeer gemakkelijk te reinigen luchtfilter met metaalgaas koelt de motor optimaal en zorgt zo voor een lange levensduur. De machine is zeer stil, zodat je zonder problemen in geluidsgevoelige omgevingen kan werken. De behuizing van de FSA 135 is al compatibel met de STIHL Smart Connector 2 A.

Alle accumachines van het STIHL AP accusysteem zijn ontworpen voor professionele gebruikers, maar ook voor dagelijks gebruik, zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. Daarom zijn ze uitgerust met een geteste spatbescherming. De doeltreffendheid wordt bevestigd door strenge interne tests. De spatwatertest is met name gebaseerd op de IPX4-norm.

Meer informatie over de STIHL FSA 135 accu bosmaaier kan je terugvinden op en

Ontdek meer over het STIHL AP accusysteem op en

Sinds het allereerste begin past STIHL revolutionaire technieken en vernieuwende ideeën toe. Al meer dan 90 jaar staat STIHL synoniem voor spitstechnologie. Vandaag is het merk dankzij zijn kwaliteit en dienstverlening in de hele wereld bekend.

Volg ons op Facebook via voor België en voor Nederland of volg STIHL Benelux op Instagram op

Visit Sources Channel

4 thoughts on “Wat zijn de voordelen van de accu bosmaaier STIHL FSA 135?”

  1. Waarom die k… herrie op de achtergrond en waarom in dit filmpje niet een indruk geven van hoe de machine zelf klinkt? Daarnaast wordt er gesproken over een 'krachtige motor' en vervolgens zie je iemand bezig om wat gras en onkruid te maaien (dit kun je namelijk gemakkelijk ook met een lichte strimmer doen). Sorry, maar dit slaat echt nergens op. Ik ben dus eigenlijk niets opgeschoten qua informatie over deze machine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »